Photographs - Paintings - Books - Curiosities - Renovations

Photographs - Paintings - Books - Curiosities - Renovations

Menu

Nieuws

12 May 2017
Is it real?
Is it real?

 Gisterenavond geweldige opkomst voor de vernissage van de nieuwe tentoonstelling 'Is it real?'  De twee kunstenaars, Jef Diels en Christiane Vleugels waren aanwezig en hadden zo de gelegenheid om het enthousiast publiek te woord te staan. 

22 Dec 2016

 De tentoonstelling Tales of a Traveler loopt naar wens. Door de gelimiteerde oplage zijn er al twee werken bijna aan de limiet. Het wordt een spannend einde jaar.....

19 Feb 2016

 Vanaf heden bieden we ook een scan-service aan voor het digitaliseren van oude negatieven en dia's, op  pellicule of glas zodat u misschien oude familieportretten en stadszichten van weleer op uw tablet kan bekijken.  

5 Feb 2016

 De eerste maand is voorbij. De interesse groeit gestadig ondanks dat we slechts de vrijdagnamiddag open zijn. De verkoop volgt de trend. En 2016 ziet er goed uit. 

18 Dec 2015

 Vandaag heel leuke dag, veel bezoek en toch wat verkocht. Reeds moeten aanvullen. 

29 Nov 2015

 We sluiten het weekend tevreden af. Ondanks het slechte weer was de opkomst en interesse aanmoedigend. Vanaf volgende week zijn we terug elke vrijdag open van 13v tot 18 uur.

26 Nov 2015

 Vandaag vond de pre-opening plaats. Het was een succes zoals de meeste van onze lanceringen van nieuwe tentoonstellingen.