Photographs - Paintings - Books - Curiosities - Renovations

Photographs - Paintings - Books - Curiosities - Renovations

Menu

De cirkel bijna rond

Charles Van der Heyden
Charles Van der Heyden

Charles Van der Heyden studeert eerst sierkunsten, daarna fotografie. Na 15 jaar te hebben gewerkt als verantwoordelijke van een fotolabo, richt hij in 1987 Asap Photographic Services op, het eerste ecologische fotolabo van Vlaanderen. Zijn passie en bekommernis voor een goed milieu leveren hem verschillende awards op. In 2001 lanceert hij zijn motto ‘Milieubewust ondernemen is toekomstgericht ondernemen’. In 2003 blinkt Asap Photographic Services uit als voorbeeld in een project van de Europese Commissie en dit als C.S.R. (Competitive - Small - Responsible). Charles en zijn bedrijf ontvangen hiervoor in 2007 een Europese award voor Duurzaam Ondernemen.


Gedurende 30 jaar loodst Charles zijn goed draaiende bedrijf doorheen alle economische en financiële crisissen. Zijn voornaamste aandachtspunten zijn steeds: uitmuntende kwaliteit, milieubewuste afwerking en een onberispelijke klantenservice.


Ondertussen heeft Charles zijn handelsactiviteit overgedragen. Ooit begonnen in 1987 in de Kleine Goddaard, later verhuisd naar de Boomsesteenweg in Wilrijk om uiteindelijk terug te keren naar de binnenstad, Minderbroedersrui 44, de locatie van zijn foto- en kunstgalerij, om zich volledig toe te leggen op zijn passies: kunst, fotografie en curiosa. Zo maakt hij de cirkel rond.


Je bent er van harte welkom!